Disclaimer en privacyverklaring

NPFO.nl (Nederlands Platform voor Farmaceutisch Onderzoek) presenteert onderzoek in de farmaceutische wetenschappen. De website is een uitgave van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP), de beroeps- en brancheorganisatie van Nederlandse apothekers.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Het samenstellen van de inhoud van deze website gebeurt met de uiterste zorgvuldigheid. Desondanks kan de KNMP geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele opgelopen schade, die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van de informatie op deze website.

NPFO.nl bevat links naar websites of webpagina’s van derden. De KNMP heeft geen zeggenschap over de inhoud of andere kenmerken van deze sites en is in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

Privacyverklaring en cookiebeleid

Bekijk de privacyverklaring en het cookiebeleid op onze website knmp.nl. 

Heeft u klachten of complimenten over de wijze waarop de KNMP uw gegevens behandelt? Neem dan contact op met de Data Protection Officer van de KNMP. Mocht u er met de Data Protection Officer niet uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.